Boliginspiration

Skrevet d. 19. januar 2016


Trænger dit hjem til fornyelse og ny inspiration?

Hvis dit hjem trænger til ny boliginspiration og lidt fornyelse, kan der være mange steder at finde den helt rigtige inspiration. Dette kan være i boligmagasiner, på internettet, de sociale medier eller i fysiske forretninger. Di kan også få inspiration fra din egen omgangskreds, måske har du lige været på besøg ved en veninde og forelsket dig i hendes nye indretning eller accessories.

Enkelte pynteting kan hjælpe

Ofte skal der ikke meget nyt til i hjemmet, før du føler, at det igen ser flot og indbydende ud. Et par nye accessories eller boligting kan hurtigt pynte i de forskellige rum. Dette kan f.eks. være lækre og farvestrålende sofapuder og tæpper, som pynter i dagligstuen.

Hvis du synes det kan være svært at finde boliginspiration, findes der i dag mange steder, både online og offline, hvor inspirationen kan findes.

Boligtendenser i dag

Danmark er kendt for kendte og dygtige designere, som laver designer klassiske og minimalistiske produkter, der falder i smag med den skandinaviske indretning. De tendenser, som ses i boliginspirationen i dag er bl.a. marmor, kobber samt friske og farverige blomster, der giver liv til den ellers enkelte boligindretning.

Der findes billigere alternativer

Det er muligt at finde billige alternative til de kendte og lidt dyrere mærker. Her kan bl.a. nævnes butikker som Søstrene Grene og IKEA, som gør meget for at følge boligtendenserne. De er gode til at tage inspiration fra de trends, der i forvejen ses og gøre det billigt for forbrugerne.

Fordelene ved dette er, at tendenserne ofte ses i kortere perioder, og udskiftningen kan være hyppig. Ved lave priser, kan de unge forbrugere, måske studerende også være med på de nyeste tendenser inden for boligindretningen. Et eksempel på dette er Netto og Søstrene Grene, som har haft tilbud på lamper og skåle i kobber, som blev revet væk af de ivrige kunder.

Kobberlamperne kan sædvanligvis være lidt dyre at købe, fordi der ofte står en kendt designer bag produktet.

Find de rette møbler

Hvis du står og skal købe nye møbler, er det vigtigt at finde de helt rigtige, da disse ikke udskiftes lige så tit, som andet boliginteriør. Møblerne skal tegne det store billeder af boligens indretning, og herefter kan de mindre ting som accessories, pynte og skabe stemning i hjemmet.

Hvis du føler dig forvirret over de mange muligheder, kan en god start være at søge på nettet, omkring de enkelte muligheder. Herefter kan du få et større overblik over de produkter, som du egentlig kan lide.