Brug kreativiteten i hjemmet

Skrevet d. 12. september 2017


De mørkere dage byder på hjemmeprojekter, hvor man har mulighed for at fordybe sig i kreativiteten og lege med nye og spændende materialer. Træperler er et godt, kvalitets materiale, som man kan bruge i mange forskellige sammenhænge. Perlerne fås i mange former og farver.

Efteråret og vinteren indbyder ofte til at du bruger tiden indenfor i hjemmet med forskellige projekter. Projekterne kan give dig mulighed for at bruge din kreativitet til at lave noget til hjemmet. Her kan du bruge dine kreative evner, som måske har været lagt lidt væk, mens det har været godt vejr udenfor. Kreativitet er med til at holde hjernen i gang, og det er vigtigt at man hele tiden udfordre alle hjernens funktioner. Undersøgelser viser, at det er vigtigt at man lære at være kreativ, eftersom det efterhånden er forudsætningen for den samfundsnødvendige innovation. Det er aldrig spild af tid at udvikle din kreativitet.

Kreativiteten kan være forskellige ting og der er ikke én bestemt måde, man kan være kreativ på. Det eneste kriterium er, at man ønsker at skabe noget og tænke lidt ud af boksen. En måde at være kreativ er at bruge sine hænder til at skabe noget nyt.

Kreativ med perler

Træperler fra Bæklund Design findes i mange flotte former og farver, og træperlerne kan fås både som runde træperler, linse træperler, rillede træperler, sikkerheds træperler osv. Der er rig mulighed for at finde perler, der passer til netop dit projekt. Perlerne fås derudover i mange forskellige størrelser fra 8 mm og til 35 mm – Alt efter hvilken type perle du ønsker.

Træperler kan blandt andet bruges til at dekorere en fatning med en stor pære for enden. Det kan være med til at skabe form og farve i hjemmet, og det kan peppe den ellers lidt kedelige ledning op. 

Hvis du ønsker at finde de flotte træperler, så kan du finde dem på Webshoppen Bæklund Design.