Er pladsen trang på din altan? – Her er løsningen, der skaber mere plads

Skrevet d. 24. april 2018


Det er bestemt ikke alle altaner, der er skabt med lige mange kvadratmeter. Er du en af dem, som ikke har ret meget plads på de udendørs arealer, kender du med garanti til dilemaet: Er det vigtigst at have plads til altanmøbler eller hyggeskabende elementer? Heldigvis behøves det ikke at være enten eller. 

Måske er det ikke alle, der kender til de praktiske løsninger, der findes i forhold til indretningen af altanen. Nogle danskere køber blot klassiske havemøbler til altanen, og det giver i visse tilfælde pladsproblemer. 

Er du en af dem, kan du ånde lettet op, for der findes faktisk praktiske løsninger til altaner, som tilgodeser både praktisk komfort og hygge. 

Første løsning er de klassiske altanborde, som er mindre end almindelige haveborde. Det giver mulighed for at rykke rundt med bordet, så du kan tilpasse dig solens stråler og samtidig have et bord tæt på dig. 

En anden smart løsning er et altanbord, der kan hænges op på gelænderet og samtidig kan klappes ned, når der er brug for mere plads til eksempelvis stole eller andet på altanen. 

Med andre ord er der masser af indretningsmuligheder på altanen, så længe du vælger det rigtige altanbord.