Personligt udtryk med mosaik fliser

Skrevet d. 21. august 2017


Ved at bruge mosaik fliser i din indretning, så opnår du hurtigt et personligt og eksklusivt udtryk i dit hjem. Fliserne har over den seneste tid fået et comeback og kan bruges både som udsmykning på væggen i køkkenet eller som dekoration i brusenichen.

Danskerne er blevet mindre farveforskrækkede og den nordiske stil må efterhånden gerne indeholde andre farver end blå, sort og grå. Det betyder, at flere er begyndt at lege med de flotte, farvefulde mosaik fliser. Fliserne er med til at give hjemmet et eksklusivt udtryk, der viser boligejernes personlige udtryk. Fliserne kan bruges til at bryde den kolde indretning på en fin måde – Uden det bliver for meget.

Mosaik fliser kan fås i mange forskellige farvekombinationer og udtryk, hvilket også netop gør denne flisetype meget personlig og speciel. En af styrkerne ved mosaikfliser er at det kan skabe et rustikt rum, med et varmt udtryk. Mosaik fliser kan findes i forskellige farver, overflader og former, og de varme farver er blevet et af årets helt store trends. Det er også en trend, der i mange år har haft stor popularitet i Sydeuropa og Marokko. Fliserne henleder tankerne til de varmere himmelstrøg, hvilket mange holder af, hvis de indretter et hyggeligt badeværelse. Med den rette kombination kan man hurtigt opnå et spændende badeværelse, der er både hyggelig, rolig og velkommen.

Hvis du er interesseret i at finde nye fliser til hjemmet, men ikke ved, hvilket udtryk du helt præcis søger, så har Flisekompagniet en stor fliseudstilling på Børstenbindervej i Odense. Her er der mulighed for at finde inspiration samt at få rådgivning til jeres nye fliseløsning. Flisekompagniet har et stort udvalg af forskellige fliser fra forskellige producenter, hvilket betyder at de kan tilbyde nogle af markedets bedste mosaikfliser i høj kvalitet.