Plakater er stadig top moderne

Skrevet d. 19. januar 2016


Retrobølge eller minimalistisk print

Du kan også være heldig at finde brugte plakater på loppemarkeder eller lignende, som måske er mange år gamle. Dette er yderst trendy i hjemmet i dag, da der findes et væld af retroprodukter og inspiration på det danske marked. En modsætning til retrobølgen kan være de mange minimalistiske print, som også ses i boligmoden i dag. Farverne er måske neutrale og sarte, og på plakaterne kan der evt. ses simple symboler eller stregtegninger.

 

Kreativiteten længe leve

Hvis du er en smule kreativ, kan du også udforske det eksisterende marked, og herudfra finde inspiration til at lave dine egne designs. Mange af de plakater, der findes, er simple i opbygningen, og det er derfor ikke vanskeligt at lave dine egne plakater, måske med en smule inspiration fra andre plakater.

Mange finder inspiration fra de øvrige trends, der findes i modebilledet eller i den generelle boliginspiration.

Find eventuelt inspiration hos Permild & Rosengreen eller Plakatgalleri.dk

 

Alle behov kan opfyldes

Så uanset hvilke ønsker og behov du gerne vil have opfyldt, findes der helt sikkert plakater, som passer til din personlighed og dit hjem. Spisestuen kan hurtigt blive dekorativ med et par flotte plakater i glasrammer, frem for et stort og dyrt maleri, der måske virker tungt og kedeligt, i det ellers hyggelige opholdsrum.